Minęło trochę czasu, odkąd widziałem to w Walmart… Ale proszę bardzo, wczoraj mieli kilka kartonów w cenie 29,46 $, więc je wziąłem.
Whether you're a greenhorn or a seasoned veteran, your collection's next piece is at Bass Pro Shops. Shop Now.
Tak, kiedy widzę to w moim Walmart, na pewno kupuję w dobrej cenie.Cholerny chomik! Lol! Zrobiłem to samo w zeszłym tygodniu w naszym lokalnym Walmart. Tak naprawdę tego nie potrzebowałem, ale cholera, dobra cena!
Zawsze patrzę na to jako 11,8 $ za pudełko 50 sztuk. Sprawia to, że czuję, że robię świetny interes.Zatrzymałem się w zeszłą sobotę i mieli kilka, odebrałem kilka kartonów. Prawdopodobnie wpadnę ponownie w ten weekend, ta sama cena 29,46 $, 23,6 centów za sztukę przed opodatkowaniem, nieźle.
Według moich obliczeń kartony mleka Walmart są o 5,00 $ tańsze za 50 nabojów niż jakikolwiek inny .22 magnum w mojej okolicy. To duża różnica i całe uzasadnienie, którego potrzebuję, aby nadal to kupować.Wróciłem dziś po południu i całkiem dobrze je wyczyściłem, odebrałem kolejne 6 kartonów. Pracowałem poza miastem i w mieście był dobry sklep ze sprzętem sportowym. Sprawdziłem jego ceny i mieli kartony Winchester po 150 sztuk za 59,99 $. Inni mieli ceny 17, 19 i 21/50. Chciałbym wspierać małe firmy, ale czasami trzeba szukać gdzie indziej. Mój wnuk uczy się strzelać i jeszcze nie jest na tyle dobry, żeby uzasadnić wysoką cenę amunicji, więc jest CCI.
Krótka odpowiedź: Jeszcze nie.Zawsze kupowałem CCI w plastikowych pudełkach, czy macie jakieś niewypały z amunicją CCI Milk Carton?
Jeszcze nie. Ale niewiele z tego strzelałem. Mam kilka pudełek schowanych, więc mam nadzieję, że jest dobre. Właściwie nie pamiętam ani jednego niewypału z żadnej marki 22 mag, której używałem przez lata.Ktoś, ktokolwiek???!!!
Działają bez zarzutu. W przypadku innych produktów WMR po prostu odcinam opis produktu z oryginalnego pudełka i umieszczam go pod przesuwaną pokrywą.Po prostu zachowuję moje stare pudełka
Zaledwie kilka lat temu 250 dolarów za cegłę wydawało się dobrą ceną.125 nabojów za 30 $. To wstyd myśleć o tym jako dobrej cenie. Cholera, te rzeczy w ostatnich latach podrożały