Rimfire Central Firearm Forum banner
  • Whether you're a greenhorn or a seasoned veteran, your collection's next piece is at Bass Pro Shops. Shop Now.

Advertisement

Znalezisko Walmart .22 Magnum

7.4K views 24 replies 19 participants last post by  bcvojak  
#1 ·
Właśnie odebrałem to w Walmart. 250 nabojów za 37,67 $. Nie jestem pewien, dlaczego były tak wycenione i myślę, że widziałem więcej z tyłu szafki, ale jeden wystarczył. To mógł być tylko ten sklep. Mieli pudełka po 50 sztuk, jak wszystkie inne sklepy, oznaczone na 16 dolarów i kilka centów, jak sądzę. W przeszłości widziałem, jak pudełka z wieloma sztukami były skanowane w tej samej cenie co pojedyncze pudełka po 50 sztuk i informowałem ich o pomyłce. Te były oczywiście inaczej wycenione i nie wydawały się pomyłką, a kod kreskowy na pudełku jest inny, więc wziąłem je.

#5 ·
Kupiłem kilka z tych winchester 40gr w ciągu ostatnich kilku lat, wydają się być ulepszone. Porównałem je z kilkoma, które dostałem około 15 lat temu, a grupy były o połowę mniejsze niż te stare.
Dobrze wiedzieć. Nie strzelałem z żadnego Winchester rimfire od bardzo dawna i pamiętam, że ich 22lr pozostawia wiele do życzenia.

#21 ·
Nie wiem, jak jest teraz, ale wiele lat temu było to tak dobre, jak tylko mogło być dla .22wmr, później stało się to śmieciem, jak większość linii Winchester rimfire, mam nadzieję, że znowu jest dobrze.
Zgadzam się, w zeszłym tygodniu strzeliłem kilka na 50 jardów jak grupa 2", włożyłem CCI do pistoletu z powrotem do grupy 3/4”… Winchester rimfire to śmieci!!!

#19 ·
Dobrze ci idzie z wynikiem. Myślę, że za każdym razem, gdy masz okazję oszukać Walmart, zrób to. Robią wszystko, co w ich mocy, aby utrzymać linie produkcyjne w Chinach w ruchu i płacić pozbawionym praw pracownikom minimalną płacę bez świadczeń i niszczyć małe amerykańskie społeczności. Tak, kradnij od nich, jeśli możesz. Brawa dla ciebie, SIR.

#20 ·
To był dla ciebie szczęśliwy błąd jakiegoś pracownika Walmart!

Musieli nie zrozumieć, że 50-nabojowe pudełka w środku miały być sprzedawane osobno! Zastanawiam się, jak wymyślili cenę "cegły", ponieważ byłoby to około 7,50 $ za pudełko, czego .22 WMR nie miało od dekady.

Czy udało ci się wrócić i wykupić resztę?

To była okazja raz w życiu.

#22 ·
To był szczęśliwy błąd jakiegoś pracownika Walmart! Musieli nie rozumieć, że 50-nabojowe pudełka w środku miały być sprzedawane osobno! Zastanawiam się, jak wymyślili cenę za „cegłę”, bo to byłoby około 7,50 USD za pudełko, a .22 WMR nie było takie od dekady. Czy udało ci się wrócić i kupić resztę? To była okazja życia.
Przepraszam za spóźnioną odpowiedź. Nie wróciłem po resztę.