Rimfire Central Firearm Forum banner
  • Whether you're a greenhorn or a seasoned veteran, your collection's next piece is at Bass Pro Shops. Shop Now.

Advertisement
141 - 160 of 218 Posts
Discussion starter · #141 ·
Pistolet pneumatyczny Marauder PCP

To wszystko zmienia.
Wygląda na to, że Crosman wyprodukuje wersję pistoletową karabinu Marauder.
Pierwszy model będzie w kalibrze .22.
I będzie wyposażony w dodatkową kolbę na ramię - ala 1399.
Pistolet Marauder PCP posiada samonastawną, wielostrzałową spinkę,
lufę w osłonie i celownik kolimatorowy CenterPoint® Precision Optics.

Jest wyposażony w przedłużenie kolby do montażu na ramieniu,
praktyczną cechę w terenie,
a także 3000 psi sprężonego powietrza, ten pistolet ma moc, aby cicho
i niezawodnie wykonać zadanie.
Pistolet Marauder skonfigurowany z kolbą na ramię, jeśli jest prawie tak cichy jak karabin Marauder,
powinien być idealnym rozwiązaniem dla wiatrówki na podwórku.
Gdyby tylko pistolet był w kalibrze .177 - tylko kwestia czasu ... myślę.

Nawiasem mówiąc, jak myślisz, jak długo zajmie komuś przekształcenie pistoletu Marauder w prawdziwą formę karabinu?
Może Greg Davis ... dla jednego.

Myślę, że za sześć miesięcy, może mniej, po ustąpieniu początkowego popytu na pistolet Marauder, Crosman może udostępnić inne kalibry.

Zamierzam poczekać i zobaczyć, co się stanie ... Crosman ma impet i wydaje się reagować na żądania entuzjastów.
Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości znajdę się w szeregach Crosmana.

Do tego czasu zamierzam zadowolić się sprężyną i tłokiem wiatrówki.
Jednak mała chmura niezdecydowania zmaterializowała się - Wyjaśnię więcej jutro.

TO jest niesamowite!! Uwielbiam to.

Całkowicie widzę możliwość posiadania zapasowego zapasu i skonfigurowania go jako zabójczego karabinu. Uwielbiam to!

Discussion starter · #143 ·
Jak wygląda "zwykły karabin na śrut"?

... Skoro już wspominasz o PRAWIE, kolejną rzeczą, której nie lubię w moim Daisy (Chi-Com) 880
_ jest to, że wygląda zbyt podobnie do prawdziwego karabinu .22 - nie wygląda jak zwykły karabin na śrut.
...Jak dokładnie wygląda "zwykły karabin na śrut"? :)....
Mam to w głowie od dłuższego czasu.
Muszę jednak nieco zmienić pytanie ... z zwykłego ... na idealny karabin na śrut.
W mojej głowie ... mam odpowiedź.
Jak Weihrauch HW35E.
Image

Więc ... co to ma wspólnego z "Cichym i celnym karabinem/pistoletem pneumatycznym do strzelania na podwórku?"
Myślę, że karabin Marauder jest opłacalnym rozwiązaniem dla cichej, powtarzalnej wiatrówki miejskiej.
Biorąc to pod uwagę, Crosman musi wypełnić lukę dla prawdziwej wersji karabinka Marauder w kalibrze .177.
... Do tego czasu będę musiał radzić sobie z karabinem sprężynowym i tłokowym....

Discussion starter · #145 ·
IZH MP-512M ... Niska cena jako alternatywa?

IZH MP-512M
Niska cena jako alternatywa?
Nie wiem, czy uznałbym MP-512M za realistyczną alternatywę dla moich celów.
W moim przypadku szukałem tylko wiatrówek dla dorosłych z wyższym poziomem celności.
W związku z tym trenerzy lub modele podstawowe nie były brane pod uwagę.

Dla mnie duma z posiadania jest głównym czynnikiem w moich rozważaniach zakupowych.
Nie mówię, że MP-512M jest niepożądaną wiatrówką - ani żadną inną rosyjską wiatrówką w tej kwestii.
Po prostu nie tego szukam.

Wątek: Z jaką lunetą celowniczą wybrać IZH-46M?

Posiadam kilka rosyjskich karabinów .22lr.Mówię, bądź ostrożny ... dostępność części zamiennych
i konserwacja u dealera może nie być niezawodna...
... mogą nie zawsze mieć na stanie ten konkretny model, dostarczać części zamienne lub go serwisować....

Żeby nikt nie pomyślał, że krytykuję rosyjską broń ... Nie, nie robię tego - lubię rosyjską broń palną, kupuję rosyjską broń palną.
Ale jeśli zdecydujesz się kupić rosyjską broń palną ... to jest rzeczywistość, z którą żyjesz - aom22.
Caveat Emptor
Być może wiatrówki Baikal MP-532 i MP-532T Target to niektóre rosyjskie wiatrówki, które warto rozważyć.
Ale są to wiatrówki tarczowe o niskiej mocy, nieco drogie, a jeden model MP-532
_ importowany przez AoA nie ma możliwości montażu lunety.
MP-532 to model karabinu tarczowego, wzorowany na pistolecie IZH-46M z jednym suwem.

A co z Benjaminem 592?

Wolę nie pompować wielokrotnie - ale MOŻE być świetny do celów na 2 pompkach, a kiedy chcesz coś zabić - 6-8 pompek.

Nie wiem jednak, jak płynnie strzela ani jaki jest poziom hałasu. Ale ludzie dają mu wysokie recenzje za jakość, a wielu ludzi strzela z tego typu karabinu od dziesięcioleci.

Discussion starter · #147 ·
Oryginalny Sheridan .20 kalibru

A co z Benjaminem 592...?
Chodzi Ci o Benjamin® 392. :)
Współczesny Benjamin® 397 (.177), Benjamin® 392 (.22) i Sheridan Blue Streak (.20)
_ są praktycznie nie do odróżnienia, z wyjątkiem kalibru.

Pomijając hybrydy Benjamin/Sheridan,
wolałbym czysty, oryginalny Sheridan .20 kalibru (5mm)
Image
Sheridan Blue Streak
Sheridany zawsze były najpotężniejszymi amerykańskimi pneumatykami wielopompowymi
z powodu ich zastrzeżonego śrutu kalibru .20.

Mimo że ich prędkość 675 fps przy 8 pompkach mechanizmu jest nieco wolniejsza
niż w przypadku pneumatyki Benjamina, dodatkowa waga śrutu Sheridan to rekompensuje.
Kiedyś posiadałem Sheridan Blue Streak z lat 80. z fabrycznie zamontowanym celownikiem Williams.
... Przy pełnej mocy Sheridan 5mm nie jest cichą wiatrówką.
Nawet przy czterech uderzeniach przyciągnie uwagę.
Jeśli cisza jest problemem, Sheridan nie pozostanie niezauważony....
Do strzelania w miejskim podwórku, Sheridan lub Benjamin pneumatyczny wielokrotnego uderzenia
_ prawdopodobnie nie byłby wystarczająco cichy - Głośność: 4-średnio-wysoka.

Pompka ręczna do Maraudera. Zajmuje minutę lub dwie i wystarcza na około sześćdziesiąt strzałów. Powtarzalna i dostępna w kalibrach 22 i 25.

Discussion starter · #149 ·
Pompka ręczna do wiatrówek PCP

Pompka ręczna do Maraudera....
Pomysł pompki ręcznej do wiatrówki PCP został omówiony w tym wątku.
BSA ... Filtr wilgoci Dri-Pac
Teoretycznie środek osuszający powinien pomóc
Hill Dry-Pac
Poparcie Air Arms dla pompki Hill
I wybuchła pokrewna kontrowersja dotycząca osuszacza.
Niektóre posty były pełne werwy i miały charakter opiniotwórczy.
Ale w sumie odbyła się pouczająca dyskusja.

Warto poświęcić czas na przeczytanie wszystkich postów.
Powiedziałem, że Dry-Pac to chwyt lub marketingowy BS
"Suchy-pac-crap działa ... nie działa długo" - Roberts
Olej węża
to jest teraz mój ostatni post w tej sprawie
Ostatni post
Podsumowując ... pompkę powietrza najlepiej rozważyć do wiatrówki z małym zbiornikiem.
Lub do użytku awaryjnego ... a nie do rutynowego użytku.
To udało mi się znaleźć.
Ponadto nie wziąłem pod uwagę zalet mniejszego zbiornika w mojej sytuacji.
W dni robocze mam szczęście, że mogę oddać maksymalnie 10 do 12 strzałów.
Razem mały zbiornik i pompka ręczna mają sens....

Discussion starter · #150 ·
Cichy, dokładny, mocny, niskomanewrowy karabin pneumatyczny ze sprężyną i tłokiem na podwórko

Wątek: potrzebuję lepszego, cichego karabinu pneumatycznego. sugestie?
jeśli chodzi o to, ...
potrzebuję cichego, dokładnego, niskomanewrowego karabinu....
... potrzebuję również co najmniej 900 fps....
... ale karabiny na śrut są używane prawie codziennie na podwórku....
Cichy, dokładny, mocny springer z osłoniętą lufą na podwórko.
... i sprawdzenie recenzji pyramid air na tx200 sprawiło, że zdecydowałem się na nią....
Image

Karabiny pneumatyczne - Pyramyd Air Report: Air Arms TX200: Część 1
Karabiny pneumatyczne - Pyramyd Air Report: Air Arms TX200: Część 2
Karabiny pneumatyczne - Pyramyd Air Report: Czytelnik przygląda się TX200 Mark III w .177 i .22
Air Arms TX200 - AGR Odcinek #20 - 86,0 dB
Dużą zmianą w Mark III jest przegrodzona lufa...
Strzelec nie będzie w stanie usłyszeć redukcji szumów, ponieważ
dźwięk działania przemieszcza się przez kości w jego twarzy,
ale obserwatorzy zauważą, że karabin jest cichszy niż większość karabinów sprężynowych o równej mocy.
Wersja Mark II miała odsłoniętą stalową lufę bez przegród.
Wartość tej redukcji szumów jest niewielka, ponieważ TX jest z natury cichym springerem,
ale jest wykonana całkiem dobrze i świetnie wygląda.
Wydaje się, że TX200 jest prawie tak cicha
jak Benjamin Marauder - bardzo imponujące.
Byłbym skłonny uwierzyć, że prawie niemożliwe byłoby
odróżnienie natężenia dźwięku między nimi.
Benjamin Marauder Część 1 - AGR Odcinek #23
Benjamin Marauder Część 2 - AGR Odcinek #24 - 85,7 dB
Wiedziałem, że pneumatyczne karabiny ze sprężyną i tłokiem są cichsze niż o równej mocy,
nieosłonięte karabiny pneumatyczne PCP lub CO2.
Ale nie zdawałem sobie sprawy, że wysokiej jakości, osłonięty, dokładny, mocny,
karabin pneumatyczny ze sprężyną i tłokiem może być prawie tak cichy jak Benjamin Marauder.
Referencje:
Karabin pneumatyczny Air Arms TX200 MkIII Carbine
Air Arms TX 200 MK3
NINIEJSZA INSTRUKCJA ODNOSI SIĘ DO MODELI TX200 Mk3 I TX200HC

Nie wiem, czy ta informacja pomoże, ale ja i kilku kumpli strzelamy kilkaset strzałów tygodniowo. Gamo Whisper, stary Beeman R7 i nowy Beeman z wymiennymi lufami (22 i 177). Poziom hałasu między trzema jest prawie identyczny, ale mój jest o kilkaset stóp szybszy.

Discussion starter · #152 ·
Springer dbs

... gamo whisper, old beeman r7, and a new beeman with interchangeable barrels (22 and 177)....
Bez użycia miernika decybeli ... trudno jest obiektywnie rozróżnić natężenie hałasu.

Dobry film ... dokładnie to, czego szukałem - aom22. :bthumb:
Raport R7 brzmi jak staccato tat.
Podczas gdy Marauder emituje szybkie ta-hing w porównaniu do R7....
Beeman R7 jest dobrze znany z tego, że jest cichy.
Benjamin Marauder, kaliber .22 - 85,7 dB
Źródło: Biblioteka referencyjna badań nad tłumikami
Subiektywna głośność: 1-Niska

Gamo Whisper kaliber .177 - sprężyna metalowa 78,6 dB, sprężyna pneumatyczna 77,6 dB
[URL="http://www.pyramydair.com/video/"Źródło: Wiatrówka Gamo Whisper - AGR Odcinek #3[/URL]
Subiektywna głośność: 3-Średnia ... sprężyna metalowa, 3-Średnia ... sprężyna gazowa

Nawet przy dobrym mierniku poziomu dźwięku nie jest łatwo dokładnie zmierzyć zdarzenie impulsowe, takie jak wystrzał z broni:

http://www.ishn.com/Articles/Feature_Article/f36d229bca4ae010VgnVCM100000f932a8c0____

I to dopiero początek, ponieważ powyższy artykuł koncentruje się głównie na mierniku SPL. Bez komory bezechowej bardzo trudno jest uzyskać wiarygodne i powtarzalne porównania SPL między bronią palną, ponieważ małe wahania w środowisku testowym mogą mieć duży wpływ na pomiary. Ponadto tłumienie częstotliwości na odległość nie jest równe, więc podczas gdy jedna wiatrówka na 10 stóp może mierzyć ciszej niż inna, na 100 stóp obserwacja ta może być odwrotna.

Wygląda na to, że tworzenie charakterystyk hałasu wykraczających poza ogólne oceny niskie, średnie i wysokie jest trudne i subiektywne, szczególnie przy użyciu wielu źródeł.

Discussion starter · #155 ·
Niefachowe Poza laboratorium ... Testowanie dźwięku

Nawet przy dobrym mierniku poziomu dźwięku, nie jest łatwo dokładnie zmierzyć zdarzenie impulsowe, takie jak strzał z pistoletu...

Wygląda na to, że charakteryzowanie hałasu poza ogólnymi ocenami niskimi, średnimi i wysokimi jest trudne i subiektywne, zwłaszcza przy użyciu wielu źródeł.
Tak, zgadzam się ... wszystko jest względne.
Jeśli dostawcy odczytów decybeli dołożą wszelkich starań w dobrej wierze, aby powtórzyć okoliczności testu(ów) w spójny sposób.
Pomijając testy laboratoryjne zgodnie ze standardami MIL-STD-1474D, to najlepsze, czego możemy oczekiwać od osób niefachowych przeprowadzających te eksperymenty.

Mimo że testerzy stosują mniej niż idealną metodologię.
Ja osobiście lubię czytać i widzieć ich wyniki w przeciwieństwie do niczego innego.
Powiedziawszy to, kiedy publikuję to, co uważam za obiektywny (instrumentalny) odczyt decybeli dla konkretnego pistoletu pneumatycznego.
Staram się szukać subiektywnej (empirycznej) obserwacji, aby skorelować te dwa wyniki razem.
Dodatkowe informacje:

Discussion starter · #156 ·
BSA Lightning XL ... Umiarkowany Springer

Właśnie wtedy, gdy myślałem, że wszystko rozgryzłem.
Oto ta kompaktowa, średniej mocy, rozsądnie cicha, osłonięta, sprężynowa karabinka.
Ten mały pistolet pneumatyczny zaprzątał mi głowę przez kilka ostatnich tygodni.
Lightning XL - Beech

[/INDENT]
Ogólnie rzecz biorąc, masz poczucie solidności w konstrukcji nowego XL.
Rzeczywiście, przy wadze 6 funtów - i 7,5 funtów plus luneta i mocowania - Lightning jest szybki w ramieniu,
a jednak jego solidne odczucie z pewnością tłumi wszelkie ruchy podczas strzelania.
W rzeczywistości cykl strzelania jest bardzo płynny i na tyle przewidywalny, że można czysto kontynuować każdy strzał.
Bez wątpienia przyczynia się to do dobrej, nieodłącznej celności.
Na 30 jardach ustawiłem kilka celów i umieściłem chronograf 10 stóp przed wylotem lufy, aby rejestrować prędkości i dane dotyczące spójności.
Strzelałem z kilku marek śrutu i stwierdziłem, że mały XL rzeczywiście wystawił bardzo dobre grupy myśliwskie.
Raport wylotowy był daleki od głośnego,
i będę się tu trzymał i powiem, że raport XL
jest prawdopodobnie najcichszy, jaki testowałem, naprawdę bardzo tępy łomot,
a w odległości 30 jardów jest niesłyszalny - genialny.
Jednak wciąż mam pewne obawy dotyczące celności i hałasu.
Więc wysłałem e-mail do Air Guns of Arizona:

Interesuje mnie BSA Lightning XL
ze względu na osłoniętą lufę.
Korzystając z Benjamin Marauder jako odniesienia,
jak głośny/cichy jest XL w porównaniu do Maraudera?
Czy masz link do informacji wideo/demo dla XL?
Czy XL jest dostępny w
olejowanej osadzie z orzecha włoskiego klasy 1?
I zamieściłem wątek na BSA Lightning XL: Jak cichy i dokładny w porównaniu ... R7 lub Marauder Rozwiń wątek[/quote]
I jest wersja deluxe ... bardzo ładna - aom22. :t

Kupiłem używany karabin BSA Lightning XL w kalibrze .22 – egzemplarz demonstracyjny z targów broni pneumatycznej. Miał kolbę kompozytową RH, którą miałem nadzieję wymienić z przyjacielem na kolbę bukową semi-ambi. Nie montowałem na nim lunety ani nie strzelałem z niego zbyt wiele przez pierwsze 3 lub 4 miesiące, odkąd go mam, ponieważ jestem leworęczny. Okazało się, że to najgorszy karabin pneumatyczny, jaki kiedykolwiek posiadałem. Po pierwsze, moje próby wymiany kolb były niemożliwe – kolba bukowa i kolba kompozytowa nie są wymienne. Więc sprzedałem karabin pneumatyczny przyjacielowi, który zatrzymał go na tydzień lub dwa, a następnie zwrócił mi go, ponieważ nie grupował lepiej niż 4 cale na 25 jardów. Okazało się, że osłona lufy poluzowywała się po kilkudziesięciu razach naciągnięcia karabinu. Śruba dociskowa, która dokręca osłonę, znajduje się pod przednim uchem do zawieszenia paska i po prostu nie jest wystarczająco mocna, aby bezpiecznie trzymać osłonę. Wydaje się, że w przypadku kalibru .22, jeśli osłona jest choć trochę luźna, śrut ma tendencję do uderzania w wewnętrzną stronę osłony. Potem odkryłem, że czoło zamka zostało obrobione w taki sposób, że jeśli śrut nie został wepchnięty całkowicie do zamka za pomocą narzędzia do osadzania śrutu, zamknięcie zamka zaciskało spódnicę śrutu i wyginało ją w kształt „D”. Oczywiście, nie zauważyłbyś tego, gdybyś po prostu zamknął zamek i oddał strzał z karabinu. Więc poprosiłem kogoś z dużymi umiejętnościami, aby popracował nad karabinem. Koniec przewodu lufy został sfazowany, aby zapobiec zginaniu spódnicy po włożeniu śrutu, a i tak nie grupował lepiej niż 4-calowe grupy na 25 jardów. Podejrzewam, że korona lufy mogła być winna, ale mimo że osłona była luźna, nie można jej było usunąć bez trwałego uszkodzenia osłony (wymagającego wymiany osłony lub być może całej lufy), za co nie chciałem płacić. Bez wymiany osłony nie można było ponownie wykonać korony lufy. Więc skończyłem wydając 375 dolarów na karabin, kolejne 100 dolarów na to, żeby ktoś nad nim popracował, a on i tak nie strzelał lepiej niż 4-calowe grupy. Dałem ten karabin pneumatyczny POS rusznikarzowi do wykorzystania jako części zamienne. Lekcja odrobiona. BSA Lightning ma kilka bardzo poważnych wad konstrukcyjnych.

Discussion starter · #158 ·
Program gwarancyjny BSA

Kupiłem używanego BSA Lightning XL w .22 - demo z targów broni pneumatycznej...
... Okazało się, że osłona lufy poluzowałaby się po kilkudziesięciu razach naciągnięcia karabinu...
... Dałem ten karabin pneumatyczny POS rusznikarzowi do wykorzystania jako części zamienne...
BSA Lightning ma kilka bardzo poważnych wad konstrukcyjnych.
Podejrzewam, że gdyby Twój XL został kupiony jako nowy ... miałbyś jakieś odwołanie.

Rejestracja gwarancji
W ramach naszego programu gwarancyjnego naprawimy wadliwe pistolety (i magazynki) bezpłatnie (tylko w Wielkiej Brytanii), pod warunkiem, że mają mniej niż 2 lata i uległy awarii z powodu wadliwych materiałów lub wykonania, a nie "normalnego zużycia". Jak w przypadku wszystkich gwarancji, dotyczy to broni zakupionej jako nowa, a nie używanej, i wymagamy dowodu zakupu, takiego jak kopia paragonu, który należy przesłać wraz z bronią.
Czy dwa z tych trzech nie byłyby wspaniałą parą na podwórku? :D
.... BSA Lightning XL .......... BSA Ultra Multishot lub Ultra Multishot Bull Barrel
i

Discussion starter · #159 ·
Rozwiązanie dla dalekiego zasięgu Sparrow

Kilka dni temu wątek Number10GI skłonił mnie do ponownego przemyślenia mojego problemu i rozwiązania dotyczącego wróbli.
Od scenariuszy krótkiego zasięgu do rozważenia angażowania dokuczliwych wróbli na większym dystansie.
Chcę wiatrówkę do użytku na moim podwórku (mieszkam w pododdziale na wsi, duże pole za domem), aby ćwiczyć do sylwetki karabinu małokalibrowego i pistoletowego...
Nie jestem zbytnio zainteresowany PCP i wcale nie w modelach C02.
Co więcej, dla mnie cisza musi zostać wprowadzona do miksu.
Więc wyszedłem i zmierzyłem to, co przedstawiło się jako realistyczny strzał z ukrytej pozycji.
Okazuje się, że strzał na 105 stóp łatwo się wyróżnia... może nawet 120 stóp nie wchodzi w grę.

I dotarło do mnie, że karabin Field Target może wypełnić rachunek dla mnie (i Number10GI) całkiem nieźle.
... Air Arms TX200, Air Arms ProSport, Weihrauch HW97K i Beeman R7 mają wyraźne powiązania z zawodami Field Target.
W dłuższej perspektywie wybitne cechy tych wiatrówek wzbudzą w tobie pasję do strzelania... bardziej niż najlepszy do polowania karabin pneumatyczny.
To, co natychmiast przyszło mi do głowy, to...
Pod względem ciszy... oba te karabiny idą łeb w łeb.

Testy poziomu decybeli
HW97 (.177) ... 90 decybeli
TX200 MkIV (.177) ... 91 decybeli

Zszywacz Swingline do lekkich prac w kawałek drewna ... 93 decybele
Subiektywna ocena hałasu
TX200 MkIII ... Głośność: 3-Średnia
HW97K ... Głośność: 3-Średnia
Air Arms TX200 vs Weihrauch HW97K
Pierwszy był 97k... Na strzelnicy Weihrauch sprawiał wrażenie solidnego i dobrze skonstruowanego - każdy cal to pełna krew.
Rzeczywisty cykl strzelania był wyraźny i bardziej dopracowany, bez żadnego brzęczenia sprężyny.
Dokładność nastąpiła, a postrzępiona grupa mierząca niewiele mniej niż pół cala na 35 jardach przypomniała mi, dlaczego '77 była tak dominująca w latach 80-tych.

TX również nie zawiódł, a dzięki nylonowym łożyskom powodującym poślizg tłoka, dopracowane, dostrojone odczucie jest tym, czego oczekujemy.
Nie lubił niemieckich śrucin, wydawały się one znacznie ciaśniejsze w lufie TX, ale na tych samych 35 jardach kompetentna grupa nieco ponad pół cala wkrótce pojawiła się z śrucinami JSB.

Dokonanie ostatecznego wyboru jest trudną częścią, ale jedno jest pewne - są klasą samą w sobie i są w stanie podjąć każde wyzwanie, niezależnie od tego, czy jest to polowanie, HFT, czy nawet klasa odrzutu Field Target.

Discussion starter · #160 ·
AirForce Talon SS ... Talon SS z przedłużaczem ramy

Niedawno dowiedziałem się o AirForce Airguns.
Nie poświęciłem im zbyt wiele uwagi, ponieważ wszystkie są jednostrzałowe.
Jednak po przeczytaniu artykułu w numerze z 01 lutego 2010 r.
SHOTGUN NEWS ... zainteresowałem się, aby dowiedzieć się więcej.
Co więcej, dowiedziałem się, że pneumatyka AirForce była standardowo wyposażona w osłonę lufy.
Dostępne były również tłumiki z rynku wtórnego.
Talon SS przykuł moją uwagę - kompaktowy karabinek, osłonięta lufa, celny.
Talon SS z Przedłużacz ramy

Talon SS z małym zbiornikiem regulowanym do umiarkowanej/spójnej prędkości, co zwiększa celność
i wytwarza niski raport, dodatkowo stłumiony przez dodanie tłumika, może być idealny na podwórko.
Efektem netto zmniejszonej prędkości i niższego ustawienia mocy powinien być
bardziej przyjazny dla miast PCP.
Zbiorniki te pozwalają karabinom strzelać z niską do średniej prędkości przy bardzo niskim zużyciu powietrza.
Pozwala to strzelcowi uzyskać około stu bardzo spójnych, cichych
i celnych strzałów z niską prędkością do pracy w pobliżu celu na podwórku.
Firmy zajmujące się zwalczaniem szkodników, które obawiają się nadmiernej penetracji
i uszkodzeń mienia podczas pracy w pomieszczeniach....
Zdobądź nową wiatrówkę od AirForce za pomocą tylko zmiany zbiornika!
Z zainstalowanym zbiornikiem MM, Twój SS staje się bronią o mocy 10 stóp-funtów przy najwyższym ustawieniu mocy.
W rzeczywistości, z SS, pokrętło zasilania tak naprawdę niewiele robi
(wyjątek - jeśli jest ustawiony poniżej około nr 6, strzały różnią się bardziej prędkością).
Strzela .22 Premiers z prędkością 560 fps. I, porozmawiaj o ciszy!
Jest SUPER-CICHO, z wystarczającą mocą, aby wyeliminować większość szkodników na 25 jardach!
Jeśli chcesz więcej, zainstaluj swój standardowy zbiornik SS i wracasz do gry.
...używając regulowanego zbiornika o pojemności 13 cali sześciennych od Expert HPA.
Broń to standardowy Talon SS z 12-calową lufą .177.
Kapelusz na adapterze Co2 jest ustawiony na .045. PW jest ustawione na 4.
Regulowany zbiornik jest ustawiony na około 1500 psi.
Ciśnienie początkowe wynosiło od 3100 psi do 1600 psi.
Otrzymałem 65 strzałów ze zbiornika 13ci.
Jestem zdumiony tymi karabinami...

Energia jest mniej więcej jak R9, ale ten pistolet jest znacznie bardziej kompaktowy i lżejszy.
Regulowany zbiornik z adapterem Co2 jest o około 7 uncji lżejszy niż standardowy zbiornik Talon....
Myślę ... ze zbiornikiem Edge i zaworem/młotkiem wyregulowanym/zmodyfikowanym w celu generowania 750
bardzo spójnych stóp na sekundę przy użyciu Crosman Premier 7,9 gr śrut.
Możliwe, że uda się uzyskać od 25 do 30 strzałów, zanim mały zbiornik
będzie wymagał ponownego napełnienia.
Nie powinno to zająć wielu uderzeń pompką ręczną, aby uzupełnić.
To, co uderza mnie najbardziej w Talon SS (zresztą ... wszystkie wiatrówki AirForce)
to konstrukcja jest niezwykle adaptowalna.
Koncepcja wymienności została wbudowana w produkty AirForce ... Pneumatyczne Lego.
AirForce Airguns to najbardziej zaawansowane technologicznie wiatrówki na świecie.
... ale są również niezwykle elastyczne.
Wbudowane pokrętło zasilania i wymienne akcesoria, które obejmują
trzy długości lufy, trzy konfiguracje zaworów,
i trzy kalibry z pewnością zapewnią odpowiednią kombinację dla Twojej aplikacji strzeleckiej...

... teraz wpływ na świat Sporter Class Competition z
wprowadzeniem karabinu EDGE, 3 Position Target.
Wiele komponentów i akcesoriów jest kompatybilnych z istniejącą linią

141 - 160 of 218 Posts