Rimfire Central Firearm Forum banner
  • Whether you're a greenhorn or a seasoned veteran, your collection's next piece is at Bass Pro Shops. Shop Now.

Advertisement
1,301 - 1,320 of 2,618 Posts
Pepperbelly, było dużo amunicji Rem w zielono-białym pudełku Target. Jak zauważyłeś, nie ma wielu kupujących na to jako pojedyncze pudełko. Nastąpił wzrost w kupowaniu cegieł. Jeśli musisz z tego strzelać, zrób to. Zachowaj cegły, które są w najlepszym stanie i zachowaj puste opakowania/rękawy.

Zbieram tylko pełne pudełka, ale zbieram czyste puste opakowania i częściowe pudełka, jeśli cena jest niska. Z powodu braku amunicji, pudełka kolekcjonerskie z niższej półki cenowej wpadły w zakres cenowy tego, co niektórzy płacą za amunicję do strzelania.

Zbieranie amunicji .22 poszło w kierunku zbierania monet. Zwykłe pudełka o dużej produkcji, które cieszyły się niewielkim zainteresowaniem kolekcjonerów, są teraz warte dobre pieniądze jako strzelcy. To samo stało się ze zbieraniem monet (srebro). Zwykła srebrna moneta, za którą nie można było dostać dużo więcej niż wartość nominalna, nagle była warta kilkakrotnie więcej tylko za srebro, z którego została wykonana.

Pepperbelly, było dużo amunicji Rem w zielonych i białych pudełkach Target. Jak zauważyłeś, nie ma wielu kupujących na to jako pojedyncze pudełko. Nastąpił wzrost w kupowaniu cegieł. Jeśli musisz w to strzelać, zrób to. Zachowaj cegły, które są w najlepszym stanie i zachowaj puste pudełka/rękawy.

Zbieram tylko pełne pudełka, ale zbieram czyste puste i częściowe pudełka, jeśli cena jest niska. Z powodu braku amunicji, pudełka kolekcjonerskie z niższej półki wpadły w zakres cenowy tego, co niektórzy płacą za amunicję do strzelania.

Zbieranie amunicji .22 poszło w kierunku zbierania monet. Zwykłe pudełka o dużej produkcji, które miały niewielkie zainteresowanie kolekcjonerów, są teraz warte dobre pieniądze jako strzelcy. To samo stało się ze zbieraniem monet (srebro). Zwykła srebrna moneta, za którą nie można było dostać dużo więcej niż wartość nominalna, nagle była warta kilkakrotnie więcej tylko za srebro, z którego została wykonana.
Za ile sprzedawane są pełne cegły tego? Muszę zdecydować, czy je zatrzymać, czy strzelać.
Być może nie zrozumiałem twojego postu. Mam 3 pełne cegły amunicji w zielono-białych pudełkach w zielono-białych pudełkach z cegieł. To nie są puste pudełka.

Za ile sprzedają się pełne cegły tego? Muszę zdecydować, czy je zatrzymać, czy wystrzelić.
Być może nie zrozumiałem Twojego postu. Mam 3 pełne cegły amunicji w zielono-białych pudełkach w zielono-białych pudełkach z cegieł. To nie są puste pudełka.
$75-125...? ... ale potrzebujesz kupca.

"... (jeśli je częściowo wystrzelisz) Zachowaj cegłę/cegły w najlepszym stanie i (jeśli je wystrzelisz) zachowaj puste (pudełka) /rękawy.

Pudełko na amunicję Stoeger .22

Chłopaki w sklepie z bronią, wiedząc, jak lubię starszą broń palną i powiązane z nią przedmioty, zachowali to dla mnie. Drewniane pudełko do przechowywania zawierające 20 nabojów .22 Long i nazwę Stoeger na górze z adresem w Nowym Jorku. Widziałem podobne pudełka, ale nigdy takiego dla Stoegera. Czy ktoś jeszcze widział coś takiego? Zastanawiam się, jak jest stare i czy ma jakąś wartość.

Image

Image

$75- 125...? ... ale potrzebujesz kupca.

"... (jeśli wystrzelisz część z nich) Zachowaj cegłę/cegły, które są w najlepszym stanie i (jeśli je wystrzelisz) zachowaj puste (pudełka) /rękawy.
To na pewno zostanie wystrzelone jako ostatnie. Mam wystarczająco dużo innej amunicji 22, że nie jestem jeszcze zdesperowany. Znalazłem dziś kilka w Cabelas, ale mogłem kupić tylko 2 pudełka po 50 sztuk. Zanim przyprowadziłem żonę z powrotem, zostały wyprzedane, ale to zachęcające.

Otrzymałem te dwa od przyjaciela w ramach wymiany. Wystrzeliłem 5 nabojów z minimaga, zgrupowały się strasznie lol. Nie strzelałem ze stingerów, prawdopodobnie nie będę, ale jeśli to zrobię, myślisz, że będą w porządku w Savage Mark II?

Są ładne! Nigdy nie widziałem żadnych cegieł tej amunicji CIL.
Mój przyjaciel kupił je 14 lipca 1949 roku - zanim się w ogóle wyklułem! Byłbym ciekaw, jaką wartość Amerykanie uznali za każdą z nich, ponieważ zawartość jest nieskazitelna i z wyjątkiem zajrzenia do środka żadne z pudełek nie zostało nawet wyjęte z kartonów.

1,301 - 1,320 of 2,618 Posts