Whether you're a greenhorn or a seasoned veteran, your collection's next piece is at Bass Pro Shops. Shop Now.
Zostało zwolnione? O nie - jest zrujnowane! Wyślij to do mnie, a ja to dla ciebie zutylizuję.Dzięki
wszystko, czego potrzeba, to czujność i pieniądze :bthumb:
(i zostało zwolnione) :
Za ile sprzedawane są pełne cegły tego? Muszę zdecydować, czy je zatrzymać, czy strzelać.Pepperbelly, było dużo amunicji Rem w zielonych i białych pudełkach Target. Jak zauważyłeś, nie ma wielu kupujących na to jako pojedyncze pudełko. Nastąpił wzrost w kupowaniu cegieł. Jeśli musisz w to strzelać, zrób to. Zachowaj cegły, które są w najlepszym stanie i zachowaj puste pudełka/rękawy.
Zbieram tylko pełne pudełka, ale zbieram czyste puste i częściowe pudełka, jeśli cena jest niska. Z powodu braku amunicji, pudełka kolekcjonerskie z niższej półki wpadły w zakres cenowy tego, co niektórzy płacą za amunicję do strzelania.
Zbieranie amunicji .22 poszło w kierunku zbierania monet. Zwykłe pudełka o dużej produkcji, które miały niewielkie zainteresowanie kolekcjonerów, są teraz warte dobre pieniądze jako strzelcy. To samo stało się ze zbieraniem monet (srebro). Zwykła srebrna moneta, za którą nie można było dostać dużo więcej niż wartość nominalna, nagle była warta kilkakrotnie więcej tylko za srebro, z którego została wykonana.
$75-125...? ... ale potrzebujesz kupca.Za ile sprzedają się pełne cegły tego? Muszę zdecydować, czy je zatrzymać, czy wystrzelić.
Być może nie zrozumiałem Twojego postu. Mam 3 pełne cegły amunicji w zielono-białych pudełkach w zielono-białych pudełkach z cegieł. To nie są puste pudełka.
To na pewno zostanie wystrzelone jako ostatnie. Mam wystarczająco dużo innej amunicji 22, że nie jestem jeszcze zdesperowany. Znalazłem dziś kilka w Cabelas, ale mogłem kupić tylko 2 pudełka po 50 sztuk. Zanim przyprowadziłem żonę z powrotem, zostały wyprzedane, ale to zachęcające.$75- 125...? ... ale potrzebujesz kupca.
"... (jeśli wystrzelisz część z nich) Zachowaj cegłę/cegły, które są w najlepszym stanie i (jeśli je wystrzelisz) zachowaj puste (pudełka) /rękawy.
Pudełka mówią ".22 Long Rifle".Czy ktoś In mi, mam trochę Mohawk, to 1980 za 15 za pudełko, które online kosztuje 18 za pudełko. Mam około 7 pudełek po 50 22 długie
Mój przyjaciel kupił je 14 lipca 1949 roku - zanim się w ogóle wyklułem! Byłbym ciekaw, jaką wartość Amerykanie uznali za każdą z nich, ponieważ zawartość jest nieskazitelna i z wyjątkiem zajrzenia do środka żadne z pudełek nie zostało nawet wyjęte z kartonów.Są ładne! Nigdy nie widziałem żadnych cegieł tej amunicji CIL.